Δύο ακόμη οδηγοί χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι, ο ένας εκ των οποίων οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, 12 Φεβρουαρίου 2026, στο Μεσολόγγι. Ένας άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Δ.Ι., καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και παράλληλα στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, η οποία του είχε αφαιρεθεί πρόσφατα για τροχονομική παράβαση.
Στο ίδιο πλαίσιο, χθες το μεσημέρι, ένας ακόμη άνδρας συνελήφθη στο Μεσολόγγι, γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, το οποίο είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Δ.Ι. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης και επιπλέον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, διότι του είχε αφαιρεθεί πριν λίγες ημέρες για τροχονομική παράβαση.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, διότι του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για τροχονομική παράβαση.
Πηγή: Μεσολόγγι: Χειροπέδες σε δύο ακόμη οδηγούς χωρίς δίπλωμα – «Τα έτσουξε» ο ένας



