Την ευχάριστη είδηση ότι γέννησε αγοράκι μοιράστηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξε αυτή τη φορά να μοιραστεί αυτό το ευχάριστο γεγονός.
Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρθηκε στα συναισθήματά της αλλά και ευχαρίστησε τους γιατρούς που στάθηκαν δίπλα της σε όλη αυτή τη μαγική στιγμή που βίωσε.
Η ανάρτησή της στο Instagram
Και ξεκινάς με υπερένταση, γεμάτη αγωνία. Και φόβο. Και λαχτάρα. Και περνούν οι ώρες. Και σε εκπλήσσει το σώμα σου, η αντοχή σου, η ξαφνική ψυχραιμία που δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προκύπτει . Και φτάνει η στιγμή. Και μέχρι να ακουστεί το κλάμα ο χρόνος σταματά. Και μετά εκρήγνυνται όλα μέσα σου. Και νιώθεις ευγνώμων που βίωσες αυτό το θαύμα. Όλο αυτό το διάστημα.
Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ. Ευγνώμων προς τη φύση. Ευγνώμων προς το γιατρό μου, Λάμπρο Γιαννίκο, έναν εξαιρετικό επιστήμονα αλλά κυρίως άνθρωπο! Που ήταν πάντα εκεί για όλα με ευγένεια, κατανόηση , ευαισθησία!
Ευγνώμων προς τη Μαία μου για όλη την καθοδήγηση και την ασφάλεια που με έκανε να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά! Αν η καλή νεράιδα είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό της! Τον γιατρό Κωνσταντίνο Κωσταρά και όλο το προσωπικό του @omilosiaso . Είστε υπέροχοι!
Ευγνώμων προς τον Κίμωνα γιατί … είναι αυτός που είναι γενικώς!
Εδώ και μερικές μέρες, για μένα ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Για το μικρό μας θαύμα όμως θα φροντίσω αυτός ο κόσμος να είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρξει!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.