Ναύπακτος: Ταυτοποιήθηκαν απατεώνες που βούτηξαν 550 ευρώ – Είχαν «ξεψαχνίσει» το κινητό του θύματος

Ταυτοποιήθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα που αφού απόκτησαν πρόσβαση σε τραπεζικούς κωδικούς έβαλαν στο «χέρι» 550 ευρώ. Η εξιχνίαση έγινε από αστυνομικούς στη Ναύπακτο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε στις 04/07/2025 στη Ναύπακτο και σχηματίσθηκε ανάλογη δικογραφία σε βάρος, δύο ημεδαπών και πιο συγκεκριμένα ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι συνάντησαν τον παθόντα σε καφετέρια στην Πάτρα και αφού απέκτησαν με διάφορα προσχήματα πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο και στους κωδικούς e-banking, του απέσπασαν 550 ευρώ, τα οποία μετέφεραν στον λογαριασμό του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη Έδρα Μεσολογγίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν