Εκδρομή στο Θέρμο πραγματοποίησαν την Πέμπτη (24.9.26) οι φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου.
Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, στο πλαίσιο της εκδρομής οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν τον Άγιο Κοσμά και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μάνδρας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στην πλατεία του Θέρμου, όπου απόλαυσαν τον καφέ τους.
Η ανάρτηση του Σπύρου Κωνσταντάρα:
Μια όμορφη εκδρομή στο Θέρμο διοργάνωσε σήμερα το Γηροκομείο της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου, προσφέροντας στους φιλοξενούμενούς του μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη όμορφες στιγμές, χαμόγελα και ανθρώπινη ζεστασιά.
Στο πλαίσιο της εκδρομής, επισκέφθηκαν τον Άγιο Κοσμά και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μάνδρας και στη συνέχεια, στην πλατεία του Θέρμου, απόλαυσαν τον καφέ τους και όμορφη παρέα.
Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά όταν με προσκάλεσαν να βρεθώ μαζί τους στην πλατεία. Η παρουσία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, η ζωντάνια, τα χαμόγελα και η διάθεσή τους για επικοινωνία ήταν πραγματικά συγκινητικά.
Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Γηροκομείου και στους συνοδούς για την προσοχή, τη φροντίδα και, πάνω απ’ όλα, την αγάπη με την οποία στέκονται καθημερινά δίπλα στους φιλοξενούμενους.
Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν την αναγνώριση και την υποστήριξή μας, γιατί αποδεικνύουν πως η τρίτη ηλικία χρειάζεται σεβασμό, φροντίδα και όμορφες στιγμές που γεμίζουν την καρδιά.
Πηγή: Θέρμο: Εκδρομή για τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου














