«Deal»: Η Μαριάννα από το Μενίδι Αμφιλοχίας έφυγε με 4.000 ευρώ!

Η Μαριάννα η οποία έφυγε με 4.000 ευρώ από το «Deal» , αν και γεννημένη στη Δάφνη Αττικής, έχει ιδιαίτερο δέσιμο με το Μενίδι Αμφιλοχίας — τον τόπο καταγωγής της οικογένειας του πατέρα της — όπου λατρεύει να απολαμβάνει τον καφέ της στη μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα.

Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, εξήγησε πως το επίθετό της ήταν αρχικά “Κουτσή”, αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού λάθους έμεινε για πάντα “Κωτσή”.

Παρότι βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο στη ζωή της, βοηθώντας τον αδερφό της σε κατασκευές κουζινών και ντουλαπών, δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη της στο παιχνίδι — με κύριο στόχο να αγοράσει το πρώτο της αυτοκίνητο, αφού μόλις πρόσφατα απέκτησε δίπλωμα οδήγησης.

Η πορεία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική, καθώς στους πρώτους γύρους έχασε σχεδόν όλα τα μεγάλα ποσά. Όμως, δεν το έβαλε κάτω: αρνήθηκε τις χαμηλές προσφορές του τραπεζίτη και εμπιστεύτηκε το κουτί της — το οποίο τελικά της χάρισε 4.000€!

Μπράβο, Μαριάννα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν