Οι σαρδέλες, οι γαρίδες και η κουτσομούρα του Αμβρακικού περιέχουν πρωτεϊνες με ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά

Οι σαρδέλες, οι γαρίδες και η κουτσομούρα του Αμβρακικού περιέχουν πρωτεϊνες με ιδιαίτερα βιολογικά χαρακτηριστικά

Έρευνα του Τμήματος Γεωπονίας Άρτας Την υψηλή διατροφική αξία της γαρίδας, της σαρδέλας και της κουτσομούρας του Αμβρακικού, κατέδειξε επιστημονική έρευνα του Τμήματος Γεωπονίας της ‘Αρτας, που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, με υπεύθυνο τον[…]

Πηγή: sinidisi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν