Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Αγρινίου: Ο εθελοντισμός στο επίκεντρο της επίσκεψης του 23ου Νηπιαγωγείου στο «Σπίτι Γαλήνης Χριστού»

Το «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» της ενορίας Αγίου Αντωνίου στο Αγρίνιο,  σήμερα γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές!

«Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθούμε το 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον χώρο του συσσιτίου, έμαθαν τον ρόλο του εθελοντισμού και τον ρόλο της Εκκλησίας στο ιδιαίτερο έργο της φιλανθρωπίας. Το σχολείο υποδέχθηκαν οι εθελόντριες κυρίες της σημερινής ημέρας, οι κυρίες Αρετή Ράπτη και Κωνσταντίνα Τσακνα, οι οποίες στο τέλος της επίσκεψης πρόσφεραν στα παιδιά και ένα γλύκισμα«, τονίζεται σε ενημερωτική ανακοίνωση.

Το «Σπίτι Γαλήνης Χριστού» της ενορίας ευχαριστεί θερμά τους αξιόλογους εκπαιδευτικούς του 23ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου για την πρωτοβουλία αυτή και εύχεται ολόψυχα ο «Πανάγαθος Θεός να τους ευλογεί στο σπουδαίο έργο που επιτελούν και παράλληλα εύχεται καλή πρόοδο στα καλά παιδιά μας και να τα χαίρονται οι γονείς τους!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν