To αυγοτάραχο Μεσολογγίου «πρωταγωνιστής» στην ελληνική τηλεόραση

Οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στην «περικαλλέα λίμνη» του Ομήρου, στον μεγαλύτερο ελληνικό υγρότοπο, τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Εδώ που παράγεται το «χρυσάφι της λιμνοθάλασσας», το πιο σπάνιο και πιο πολύτιμο απ’ όλα τα ελληνικά προϊόντα, το ΠΟΠ αυγοτάραχο του Μεσολογγίου. Ο Μεσολογγίτης δικηγόρος Νίκος Κορδώσης, μας βάζει στο πνεύμα του τόπου και της γεύσης του.…

Πηγή: sinidisi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν