Ιόνια Οδός: Τριήμερη διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη – Πώς θα γίνεται η διέλευση των οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ για τρεις ημέρες στην Ιόνια Οδό, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στις σήραγγες Μακύνειας και Κλόκοβας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00, θα διακόπτεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αντιρρίου και του Ανισόπεδου Κόμβου Γαβρολίμνης.

Η διακοπή πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εργασιών ετήσιας συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των δύο σηράγγων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων και συγκεκριμένα:

* Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται από την Ιόνια Οδό στον κόμβο Αντιρρίου, στο 5,499ο χιλιόμετρο, και θα εισέρχονται ξανά στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Γαβρολίμνης, στο 18,507ο χιλιόμετρο. * Αντίστοιχα, όσοι κινούνται προς Αντίρριο θα ακολουθούν την αντίστροφη διαδρομή, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, από τον κόμβο Γαβρολίμνης προς τον κόμβο Αντιρρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν