Εξιτήριο για τον Γιώργο Κώτσηρα – Υπεβλήθη σε στεφανιογραφικό έλεγχο που δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Κώτσηρας που εισήχθη νωρίτερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών είχε επεισόδιο προκάρδιου άλγους και για τον λόγο αυτό υπεβλήθη άμεσα σε στεφανιογραφικό έλεγχο που ανέδειξε φυσιολογικά ευρήματα.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου

«Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 17:00, εισήχθη στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών κ. Γιώργος Κώτσηρας, λόγω επεισοδίου προκάρδιου άλγους. Υπεβλήθη άμεσα σε στεφανιογραφικό έλεγχο που ανέδειξε φυσιολογικά ευρήματα. Με την ολοκλήρωση του συμπληρωματικού ελέγχου προγραμματίζεται η έξοδός του από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες.»

Στη Βουλή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία

Λίγο νωρίτερα – και ενώ βρισκόταν στη Βουλή – ο κ. Κώτσηρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πήγε στο ιατρείο της Βουλής. Εκεί κρίθηκε αναγκαίο να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο, αφού ο γιατρός στο κοινοβούλιο διέκρινε ενδείξεις καρδιολογικού προβλήματος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών δεν έχασε στιγμή την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον του, και η γενική του εικόνα κρίνεται καλή, ωστόσο, κρίθηκε ότι έπρεπε να εξεταστεί στο Ιπποκράτειο για ασφάλεια. Σημειώνεται ότι ο 42χρονος Γιώργος Κώτσηρας έγινε πατέρας ενός αγοριού προ τριών εβδομάδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν