Λίγη ώρα μετά την ενημέρωση της ΑΕΚ για τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας που παρουσίασαν οι Φρανκ Μπάρτλεϊ και Γάιος Σκορδίλης, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και μέλη της δικής του αποστολής.
Συγκεκριμένα, έξι μέλη του σταφ των «πράσινων» έχουν προσβληθεί από τον ίδιο ιό, ενώ ορισμένοι χρειάστηκαν ακόμη και νοσηλεία για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.
Το γεγονός που έχει προκαλέσει επιπλέον προβληματισμό είναι ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν διαμείνει στο ίδιο ξενοδοχείο στη Ρόδο, όπου βρέθηκαν για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο International Tournament Rhodes 2026.
Η ανησυχία σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι έντονη, καθώς υπάρχει φόβος για νέα κρούσματα τις επόμενες ημέρες, με το Super Cup
της GBL να βρίσκεται προ των πυλών και να είναι προγραμματισμένο για τις 26-27 Σεπτεμβρίου.
Πηγή: Επιδημία γαστρεντερίτιδας σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ανησυχία ενόψει του Super Cup



