Τρομερός Απόστολος Σίσκος: «Ασημένιος» στα 200μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης!

Καταπληκτικός ήταν ο Έλληνας πρωταθλητής Απόστολος Σίσκος, στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο και κατόρθωσε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Γαλλία.

Ο Απόστολος Σίσκος εκτός από το ασημένιο μετάλλιο, έκανε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1:53:81, αποδεικνύοντας πως ανήκει στην ελίτ της κολύμβησης.

O Έλληνας αθλητής κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αυτή τη διοργάνωση, μετάλλιο και σίγουρα, ανοίγει η όρεξή του για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πρώτος στην κούρσα κατετάγη ο ανίκητος Ούγγρο Χούμπερτ Κος, ο οποίος πρώτευσε με 1:53.08 και πρόσθεσε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε αυτούς του «χρυσού» Ολυμπιονίκη και του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πηγή: ertsports.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν