Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη συντήρηση του οδικού δικτύου σε περιοχές όπου διαπιστώνονται αυξημένες ανάγκες, με έμφαση στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησαν εργασίες στον δρόμο που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με την Άρεντα Ευρυτανίας, αξιοποιώντας μηχανήματα έργου για τη βελτίωση της πρόσβασης και της βατότητας του οδικού άξονα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Μαυρομμάτη:
Σάββατο, αλλά η δουλειά στο πεδίο συνεχίζεται.
Σήμερα τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στον δρόμο που συνδέει την Αιτωλοακαρνανία με την Άρεντα Ευρυτανίας.
Στο σημείο επιχειρούν ένα JCB, ένας φορτωτής και ένα φορτηγό, με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης και την ασφαλή διέλευση των πολιτών.
Με συνέπεια και καθημερινή παρουσία, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις όπου υπάρχει ανάγκη, επενδύοντας στην πρόληψη και στην ασφάλεια. Γιατί η προστασία των πολιτών αποδεικνύεται στην πράξη.

Πηγή: Αιτωλοακαρνανία: Παρεμβάσεις στον δρόμο προς Άρεντα από την Περιφέρεια για ασφαλέστερη πρόσβαση



