Δανάη Μπάρκα: Ο ξέφρενος χορός στις καλοκαιρινές διακοπές της – «Καλά πάμε γενικά»

Με έναν ξέφρενο χορό απολαμβάνει το «καλοκαίρι του μέλιτος» η Δανάη Μπάρκα, λίγες ημέρες μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον Φάνη Μπότση.

Η ίδια δημοσιοποιεί κατά διαστήματα εικόνες από τις διακοπές της και δίνει μια γεύση στους διαδικτυακούς φίλους της, από τα όσα κάνει και βλέπει στα μέρη που επισκέπτεται. Ο χορός «κυλάει» στο αίμα της, όπως φαίνεται μέσα από βίντεο και φωτογραφίες της.

H παρουσιάστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε να χορεύει σε έξαλλους ρυθμούς με έναν φίλο της, δείχνοντας να το απολαμβάνει. «Όταν είσαι θείος των ’90s που πάει σε πάρτι νεολαίας» έγραψε πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok με τη λεζάντα: «Καλά πάμε γενικά».

Δείτε το βίντεο:

@danaibarka__ Καλά πάμε γενικά #party #bestfriends #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

Η Δανάη Μπάρκα βρισκόταν σε beach bar, με την κάμερα να καταγράφει τις κινήσεις της. Υπενθυμίζεται, ότι η Δανάη Μπάρκα πριν από λίγο καιρό, παντρεύτηκε τον Φάνη Μπότση, σε μία ρομαντική τελετή, ενώ ακολούθησε και ένα παραμυθένιο γλέντι.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από τον γάμο της, η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει τον δικό της απολογισμό. Μοιράστηκε σκέψεις για τον πρώτο μήνα της ως παντρεμένη, στέλνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα για την αγάπη, τον σεβασμό και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Φωτογραφία: Instagram/danai_barka

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν