Τροχαίο ατύχημα με δύο βαριά τραυματίες στην εθνική οδό Ναυπάκτου Ιτέας σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε στηθαίο ασφαλείας
Νεότερη ενημέρωση:
Αρχική ενημέρωση:
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Ναυπάκτου Ιτέας στο ύψος του ιερού ναού Φανερωμένης Μανάγουλης. Ένα όχημα με κατεύθυνση προς Ιτέα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με σφοδρότητα στα στηθαία ασφαλείας.
Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που η μπάρα έσκισε τις λαμαρίνες του οχήματος και το διαπέρασε σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 6 οχήματα και 12 άνδρες με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας Θάνο Χριστοβασίλη. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους δύο επιβάτες που έφεραν βαριά τραύματα στα κάτω άκρα και στο στήθος τους και τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίες είναι ένας γιος και η μητέρα του.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημειο διακόπηκε για αρκετή ώρα προκειμένου οι πυροσβέστες να απομακρύνουν τους τραυματίες.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.










