Βαθειά συγκινημένος αποχαιρέτησε την Μάρω Κοντού ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κατά τη θεατρική παράσταση στο Υπαίθριο Θέατρο “Μ. Γκανάς” στην Ηγουμενίτσα, όπου μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό, έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.
Ο ηθοποιός μόλις ολοκληρώθηκε η παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κοίταξε τους θεατές και μίλησε για την απώλεια της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου, επισημαίνοντας πως αντί για ενός λεπτού σιγή, σκέφτηκε να τραγουδήσουν όλοι μαζί για εκείνη.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ακούγεται να λέει: «Ένας άνθρωπος που τον είχαμε όλοι σαν οικογένεια. Μεγαλώσαμε μαζί της, όλοι μας. Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς έναν τέτοιο άνθρωπο και ήταν σύμβουλος της παιδικής μας ηλικίας και της άνω τιμής, της μεγαλύτερης.
Σκεφτήκαμε να ζητήσουμε ενός λεπτού σιγή αλλά νομίζω το καλύτερο θα ήταν αν θέλετε όλοι μαζί να σιγοτραγουδήσουμε ένα τραγούδι που έλεγε με τον Δημήτρη Χόρν το οποίο όλοι πολύ γλυκά να το πούμε για να μας ακούει” είπε, και τότε όλο το θέατρο άρχισε να τραγουδά το πασίγνωστο τραγούδι “Πες μου μια λέξη”».
Δείτε βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσε: «…Για σένα Μάρω. Το θέατρο κι Όλος ο κόσμος σε τραγουδά» και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από θεατή, ο ηθοποιός φαίνεται να χειροκροτά συγκινημένος και δακρυσμένος.
@gmarina88Το αντίο του/ μας στη Κυρία Μαρω Κοντού!♬ πρωτότυπος ήχος – marinastaacra
Στο προφίλ του στο Instagram έκανε δύο ακόμη αναρτήσεις για τη Μάρω Κοντού. Αρχικά, δημοσίευσε μία φωτογραφία που φιλούσε το χέρι της και στη λεζάντα έγραψε: «Πριν από 10 χρόνια περίπου είχα την τιμή και τη χαρά να αποκτήσω στο θέατρο μέσα απο το μιούζικαλ NINE μια μητέρα αρχόντισσα… Πέρασαν τα χρόνια μα ποτέ δεν έπαψε να με νιώθει και να με νοιαζεται σα μάνα… Καλό σου ταξίδι υπέροχη Μάρω… καλό σου ταξίδι μητέρα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στη δεύτερη ανάρτηση, ανέβασε μία φωτογραφία τους από την παράσταση NINE και της αφιέρωσε στίχους από το έργο: «Δες το φεγγάρι κοιτάει από ψηλά και σε προσέχει σα να’ μαι κοντά σου καρδιά μου αγόρι μου είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή!!! Στίχοι Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Τραγούδι Μαρω Κοντού. Για το musical “NINE”», σημείωσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: Λύγισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο τέλος παράστασης – Η συγκλονιστική αφιέρωση στη Μάρω Κοντού



