Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψε ο σύλλογος «Κόνδωρ Αγρινίου» στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του συλλόγου σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις και αρκετές διακρίσεις, συγκεντρώνοντας παράλληλα 138 βαθμούς στην αξιολόγηση, συμβάλλοντας σημαντικά στη συνολική παρουσία του Κόνδωρα.
Παράλληλα, την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξασφάλισαν οι Ρίζος Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Μάριος, Μπάθας Φίλιππος και Υφαντή Μαρία.
Η ανακοίνωση:
Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας μας στην Α’ φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος που έγινε στα Ιωάννινα και ολοκληρώθηκε σήμερα με την ανακοίνωση των κολυμβητών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Οι κολυμβητές-τριες μας σημείωσαν αξιόλογους χρόνους κερδίζοντας αρκετά μετάλλια και δίνοντας 138 μονάδεςστην αξιολόγηση του συλλόγου, ενώ προκρίνονται για τους Πανελλήνιους οι: Ρίζος Γιώργος, Παναγιωτόπουλος Μάριος, Μπάθας Φίλιππος και Υφαντή Μαρία
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους, Γιώργο Δημητρόπουλο.
Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή: Κόνδωρ Αγρινίου: Προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στα Ιωάννινα












