Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και Βαλκανικό Κύπελλο συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη όπου σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwondo κατάφερε να ανεβάσει την Ελλάδα και το Αγρίνιο στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.
Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανία, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, είναι ο μοναδικός σύλλογος από το νόμο Αιτωλοακαρνανίας που συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwondo και φέρνει μεγάλες διακρίσεις για την πόλη του Αγρινίου.
Ο σύλλογος συμμετείχε με την καινούργια ομάδα που δημιουργεί και οι αθλητές του συλλόγου που κατέπληξαν με τις εμφανίσεις τους! Οι Αγρινιώτες αθλητές έδειξαν για μια ακόμη διοργάνωση ότι η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή είναι σε υψηλό επίπεδο καθώς φέρνουν μεγάλες διακρίσεις. Με αυτόν τον τρόπο παίρνουν τα μόρια για τα Πανεπιστήμια που είναι πολύ σημαντικά για τους αθλητές.
Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα είναι:
Κακαρέλη Σοφία, χρυσό μετάλλιο κορασίδων
Κασκαούτης Γιώργος, χρυσό μετάλλιο παίδων
Κεραμίδα Δήμητρα, χρυσό μετάλλιο κορασίδων
Σταμάτης Χρήστος, ασημένιο μετάλλιο εφήβων
Βλάχου Αναστασία, ασημένιο μετάλλιο γυναικών
Στραβοδήμου Μαρία – Ελένη, χάλκινο μετάλλιο
Κασκαούτη Κατερίνα, χάλκινο μετάλλιο κορασίδων
Κακαρέλη Ιφιγένεια, χάλκινο μετάλλιο κορασίδων
Σπυροπούλου Χριστίνα, χάλκινο μετάλλιο παγκορασίδων
Στεφανάκος Γιώργος χάλκινο μετάλλιο παμπαίδων
Σταμάτης Σπύρος, 5η θέση παίδων
Στεφανάκου Μαλένα, 5η θέση κορασίδων
Ντζαϊμέρη Βασιλική, 5η θέση κορασίδων
Βαλκανικό Κύπελλο G1 E2
Κακαρέλη Ιφιγένεια, χρυσό μετάλλιο κορασιδων
Κασκαούτης Γιώργος, χρυσό μετάλλιο παίδων
Κεραμίδα Δήμητρα, χάλκινο μετάλλιο κορασίδων
Ντζαϊμερη Βασιλική, χάλκινο μετάλλιο κορασίδων
Στραβοδημου Μαρία-Ελένη, χάλκινο μετάλλιο νεανίδων
Κακαρέλη Σοφία, χάλκινο μετάλλιο κορασίδων
Σταμάτης Χρήστος, χάλκινο μετάλλιο εφήβων
Σταμάτης Σπύρος, 5η θέση παίδων
Στεφανάκου Μαλένα, 5η θέση κορασίδων
Κασκαούτη Κατερίνα, 5η θέση κορασίδων.
Οι αθλητές του Θησέα κατάφεραν να φέρουν το σύλλογο στην 2η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 59 συλλόγους και εθνικές ομάδες δείχνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του.

Προπονητές του συλλόγου ήταν:
Κακαρέλης Νίκος, Erdal Töre ( Ομοσπονδιακός προπονητής εθνικής ομάδας Τουρκίας)
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις σπουδαίες διακρίσεις τους αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Κακαρέλη.
Πηγή: ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας: Μεγάλη διάκριση στους βαλκανικούς αγώνες Taekwondo στη Σερβία





