Σφοδρή κριτική άσκησε ο Ναυπάκτιος πρώην δήμαρχος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Φεύγα, σχετικά με προτάσεις για την «εκλογική αυτοδυναμία της ΝΔ».
Ο κ. Ζορμπάς αναφέρεται σε θέσεις που διατυπώθηκαν, μεταξύ των οποίων η άρση της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και σειρά προτάσεων για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο άρσης της διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά.
Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του σημειώνει ότι «οι προτάσεις άργησαν πολύ και το ποτάμι είναι ήδη φουσκωμένο και παρασύρει στο διάβα του τα πάντα».
Κλείνοντας, ο κ. Ζορμπάς επισημαίνει: «Για αυτά που είπε ο κύριος Φεύγας δύο τινά συμβαίνουν ή τα είπε γνωρίζοντάς τα ο πρωθυπουργός και είναι στα σχέδια του επικοινωνιακού σχεδιασμού του Μαξίμου», αφήνοντας ανοιχτά ερωτήματα για το πολιτικό πλαίσιο των δηλώσεων.
Η ανάρτηση του Βασίλη Ζορμπά:
Ο κύριος Φεύγας, γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, σε πρόσφατες δηλώσεις του κατέθεσε προτάσεις στρατηγικής για την «εκλογική αυτοδυναμία της ΝΔ»!
Πρότεινε στον πρωθυπουργό να λάβει πρωτοβουλία άρσης της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και πρόσθεσε ότι «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τα ομόφυλα ζευγάρια» και βεβαίως κατέθεσε 8-9 προτάσεις για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας …
Παρακολουθώντας το πολιτικό σκηνικό πως διαμορφώνεται τους τελευταίους μήνες θέλω να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου:
1ον: Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός απέρριψε κάθε σκέψη άρσης της διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού!
2ον: Τους τελευταίους 2-3 μήνες έχουν λυσσάξει στο διαδίκτυο τα πληρωμένα τρολάκια να βρίζουν χυδαία τον Αντώνη Σαμαρά και κάποιοι δε «σόγαμπροι» στη ΝΔ τον αποκαλούν «προδότη» , «ακροδεξιό» , χωρίς ουδείς να τους έχει «τραβήξει τ’αυτί»!
3ον: Οι προτάσεις του κυρίου Φεύγα παρουσίάζουν τα εξής θέματα:
α : Οι προτάσεις άργησαν πολύ και το ποτάμι είναι ήδη φουσκωμένο και παρασύρει στο διάβα του τα πάντα!
β : Τα θέματα που χωρίζουν τον κύριο Σαμαρά με την κυβερνητική πολιτική , όπως και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή , είναι πάρα πολλά ακόμη , με κυρίαρχο τα Εθνικά , γιά τα οποία ο κύριος Φεύγας δεν κάνει κουβέντα!
Τέλος κάποιες σκέψεις για τον κύριο Φεύγα :
Για αυτά που είπε ο κύριος Φεύγας δύο τινά συμβαίνουν ή τα είπε γνωρίζοντάς τα ο πρωθυπουργός και είναι στα σχέδια του επικοινωνιακού σχεδιασμού του Μαξίμου και βάζοντας και τις προτάσεις για την Αιτωλοακαρνανία , ετοιμάζεται για υποψήφιος βουλευτής στο νομό μάλλον με την ΝΔ , αλλά ποτέ μην είσαι βέβαιος… διότι αν αυτά που είπε ο γραμματέας δεν ήταν με την συναίνεση του πρωθυπουργού καθότι τον «αδειάζει» ο κύριος Φεύγας , θα είχε ήδη απομακρυνθεί , από την θέση του!
Άρα όσο παραμένει γραμματέας , είμαι βέβαιος , ότι υπήρχε η συναίνεση του πρωθυπουργού!
Αλλά ας είμαστε σε αναμονή μερικές μέρες ακόμη!
ΥΓ: Στις προτάσεις Φεύγα για την Αιτωλοακαρνανία δεν είδα κάτι για την Ναυπακτία!
Από Ορεινή Ναυπακτία είμαι…



