«The Christophers» του Στίβεν Σόντερμπεργκ από σήμερα μέχρι τις 17 Ιουνίου στο σινεμά «Ελληνίς» του Αγρινίου

Από σήμερα Δευτέρα 15 έως και την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026 (21:30) θα προβάλλεται στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο «Ελληνίς» του Αγρινίου η ταινία «The Christophers» του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αφήνει τους πειραματισμούς για να διηγηθεί μια straight-forward ιστορία γύρω από τα κρυφά νοήματα της Τέχνης, δίνοντας δύο αναπάντεχα ερμηνευτικά δώρα στην Μικαέλα Κόελ και στον Ιαν ΜακΚέλεν.

Τα αποξενωμένα παιδιά ενός κάποτε διάσημου ζωγράφου (Ίαν ΜακΚέλεν) καταστρώνουν ένα παράτολμο σχέδιο: προσλαμβάνουν μια ταλαντούχα συντηρήτρια έργων τέχνης (Μίκαελα Κόελ) με σκοτεινό παρελθόν για να ολοκληρώσει κρυφά τα ανολοκλήρωτα έργα του πατέρα τους. Ελπίζουν έτσι να αυξήσουν την αξία τους και να εξασφαλίσουν μια μεγάλη κληρονομιά.

Όμως όσο το σχέδιο προχωρά, οι ισορροπίες αλλάζουν και η απάτη αρχίζει να αποκαλύπτει απρόβλεπτες εντάσεις, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αξία της τέχνης, της αλήθειας και των οικογενειακών δεσμών.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Ιαν ΜακΚέλεν, Μικαέλα Κόελ, Τζέιμς Κόρντεν, Τζέσικα Γκάνινγκ

Δείτε το trailer:

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν