Μάριος Οικονόμου: Ενός λεπτού σιγή στο φιλικό Ελλάδα-Ιταλία για τον πρώην του Παναιτωλικού

Ο αδόκητος χαμός του Μάριου Οικονόμου βύθισε στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την Εθνική να τηρεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του φιλικού ματς με την Ιταλία.

Η Εθνική ποδοσφαίρου γνώρισε την ήττα από την Ιταλία στη φιλική αναμέτρηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (7.6.26) στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φραντσέσκο Εσπόζιτο στο 18ο λεπτό.

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδας-Ιταλίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμά τη μνήμη του Μάριου Οικονόμου, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Παράλληλα, στα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκε φωτογραφία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια μετά από τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Καθώς ο Μάριος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ιταλία, η σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία αποτελεί την πλέον συμβολική στιγμή για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν