1.000 ευρώ κατάφερε να κερδίσει ξανά ο Αγρινιώτης Γιάννης Μπλίκας στο «Ρουκ Ζουκ» με την ομάδα του, το «Πριγκιπάτο».
Μετά από μία ακόμη δυνατή εμφάνιση, η ομάδα «Πριγκιπάτο» επέστρεψε στο νέο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αντίπαλος της ομάδας αυτή την φορά ήταν η ομάδα «Sawa Sawa» .
Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Αγρινιώτη Γιάννη Μπλίκα πήρε προβάδισμα συγκεντρώνοντας 60 βαθμούς, ενώ η ομάδα «Sawa Sawa» έμεινε στους 50.
Στον δεύτερο γύρο, το «Πριγκιπάτο» αύξησε τη διαφορά φτάνοντας τους 207 βαθμούς, με τους αντιπάλους του να συγκεντρώνουν 170.
Στον γύρο των Classic Doubles, το «Πριγκιπάτο» διατήρησε το προβάδισμά του, ανεβάζοντας τη συγκομιδή του στους 287 βαθμούς, ενώ η ομάδα «Sawa Sawa» έφτασε τους 210.
Η πρόκριση κρίθηκε στον γύρο των Tablet Wars. Το «Πριγκιπάτο» επέλεξε το γράμμα «Σ» και κατάφερε να βρει τέσσερις λέξεις. Έτσι, η ομάδα «Sawa Sawa» χρειαζόταν οκτώ λέξεις με το γράμμα «Θ» για να ανατρέψει την κατάσταση. Ωστόσο, πρόλαβαν να βρουν μόνο επτά λέξεις και έτσι η ομάδα του Αγρινιώτη Γιάννη Μπλίκα εξασφάλισε για ακόμη μία φορά την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.
Στον πρώτο γύρο του τελικού, στην κατηγορία «Έγγραφα που έχουμε μαζί μας σε ένα ραντεβού για δουλειά», ο Γιάννης επέλεξε τις λέξεις «ταυτότητα», «βιογραφικό», «πτυχίο» και «συστατική επιστολή». Η ομάδα βρήκε δύο από τις τέσσερις σωστές απαντήσεις και κέρδισε 200 ευρώ.
Στη δεύτερη κατηγορία, «Ζώδια που είναι ζώα», ο Γιάννης απάντησε «Λέων», «Ιχθύς», «Αιγόκερως» και «Κριός». Η ομάδα κατάφερε να βρει και τις τέσσερις λέξεις, ανεβάζοντας το ποσό στα 1.000 ευρώ.
Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία, «Δούκισσα της Πλακεντίας», ο Γιάννης, με τη βοήθεια της Ζέτας Μακρυπούλια, έδωσε τις απαντήσεις «Ελληνική Επανάσταση», «Φιλέλληνας», «Πεντέλη», «Αμερική» και «Γαλλία». Η παρουσιάστρια έκρυψε τη λέξη «Φιλέλληνας», ωστόσο η ομάδα δεν κατάφερε να βρει καμία από τις ζητούμενες λέξεις και παρέμεινε στα 1.000 ευρώ.
Με τη νέα αυτή επιτυχία, η ομάδα «Πριγκιπάτο» και ο Αγρινιώτης Γιάννης Μπλίκας έχουν συγκεντρώσει συνολικά 2.000 ευρώ και συνεχίζουν την πορεία τους στο «Ρουκ Ζουκ», διεκδικώντας ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στο επόμενο επεισόδιο.
Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:
Πηγή: «Ρουκ Ζουκ»: 1.000 ευρώ ξανά για τον Αγρινιώτη Γιάννη Μπλίκα και το «Πριγκιπάτο» του





