Γνώριμες για τους Αγρινιώτες στιγμές αποτυπώθηκαν στην παράσταση «Ελιά – Καπνός – Παναιτωλικός» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και η ΠΑΕ αποτιμά θετικά την παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.
«Ο Παναιτωλικός είναι η αφορμή, οι ιστορίες όμως είναι όλων μας», σημείωνεται σε ανάρτηση της ΠΑΕ που αποτελεί έμμεσο κάλεσμα να παρακολουθήσουμε όλοι την παράσταση που σκηνοθέτησε ο Λευτέρης Γιοβαννίδης.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Πανατωλικός για τη συγκινητική παράσταση:
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου γιορτάζει τον έναν αιώνα του Τίτορμου με το έργο του Κωνσταντίνου Σαμαρά, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.
Ο Χριστόφορος, ένας νέος στο Αγρίνιο, παλεύει με την καθημερινότητα και τα όνειρά του, βρίσκοντας ελπίδα εκεί όπου όλα ενώνονται: στην κερκίδα. Μια ιστορία για την οικογένεια, την ανάγκη να ανήκεις και τη δύναμη που δίνει η αγαπημένη ομάδα.
Πρωταγωνιστούν: Κοραλία Καράντη, Γιώργος Ιωσηφίδης, Θάνος Κόνιαρης, Στέφανος Mουαγκιέ, Ελευθερία Παγκάλου και ο Κώστας Αρζόγλου.
Οι υπόλοιπες παραστάσεις:
Παρ. 24/04 & 08/05 (21:00)
Σάβ. 25/04 & 02, 09/05 (21:00)
Κυρ. 26/04 & 03, 10/05 (19:00)
Πηγή: Η ανάρτηση της ΠΑΕ για την παράσταση «Ελιά – Καπνός – Παναιτωλικός» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου



