Την αγανάκτηση τους εκφράζουν κάτοικοι του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για την κατάσταση του οδικού δικτύου που συνδέει την Κατούνα με την Τρύφου, κάνοντας λόγο για σοβαρά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινή μετακίνηση.
Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο sinidisi.gr, ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση, προκαλώντας δυσφορία και ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς.
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και σε σχετικό βίντεο, το οδόστρωμα είναι έντονα φθαρμένο, ενώ σε πολλά σημεία έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες.
Δείτε το βίντεο:
Οι κάτοικοι ζητούν τη βελτίωση της κατάστασης και την ανάληψη των απαραίτητων ενεργειών για την αποκατάσταση του δρόμου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των οχημάτων.
Πηγή: Άκτιο–Βόνιτσα: Έντονες διαμαρτυρίες για τις επικίνδυνες λακκούβες στον δρόμο Κατούνα–Τρύφου




