Δύο ακόμη νίκες πανηγύρισε το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Παναιτωλικού το Σαββατοκύριακο 14–15 Μαρτίου, επικρατώντας με 30-6 του Επειού και παίρνοντας μία ακόμη νίκη άνευ αγώνα.
Μία ακόμα νίκη πανηγύρισε το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2026 η Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. στο Κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.
Από την αρχή ο Παναιτωλικός έδειξε ό,τι θα είναι εύκολα το αφεντικό της αναμέτρησης με σκορ οκταλέπτου 8-1.
Στο 2ο οκτάλεπτο ο Επειός βρήκε δύο γκολ, το ένα στον παίκτη παραπάνω.
Το σκορ έκλεισε στο 14-3 (σκορ οκταλέπτου 6-2).
Με τον Τίτορμο να ανεβάζει σταθερά το σκορ, ο δείκτης του τρίτου οκταλέπτου έφτασε στο 22-5.
Ο Παναιτωλικός συνέχισε να σκοράρει με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται ότι βρέθηκαν με δύο παίκτες παραπάνω και να μειώνουν σε 29-6.
Η τελική επικράτηση του Παναιτωλικού με σκορ 30-6.
«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας», όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Συλλόγου.
Να σημειωθεί πως ο αγώνας με αντίπαλο την Καλαμάτα έληξε πριν καν αρχίσει…
Η ανακοίνωση:
Ο Παναιτωλικός σήμερα στις 13:00 θα αντιμετώπιζε την Καλαμάτα στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Αγρινίου.
Η φιλοξενούμενη ομάδα επίλεξε να μην εμφανιστεί και να αγωνιστεί με αποτέλεσμα το φύλλο αγώνα να κλείσει με 5-0 άνευ αγώνα υπέρ του Παναιτωλικού.
Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο που έσπευσε στο ΔΑΚ για να στήριξε την ομάδα μας, ωστόσο η μη διεξαγωγή του αγώνα δεν αποτελεί ευθύνη της ομάδας μας, που μέχρι τελευταίας στιγμής δεν είχε ενημέρωση για τις προθέσεις των φιλοξενούμενων.
Πηγή: Καταιγιστικός ο Παναιτωλικός στο πόλο: «Βύθισε» τον Επειό με 30-6 στο ΔΑΚ Αγρινίου




