Η παιδική τανία «Goat: Ο δρόμος προς την κορυφή» θα προβάλλεται (μεταγλωττισμένο) το Σάββατο 21, την Κυριακή 22 και την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2026, στο δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» του Αγρινίου, στις 16:00.
Από τη Sony Pictures Animation, έρχεται μια πρωτότυπη κωμωδία δράσης που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου ζουν μόνο ζώα.
Ο Will, μία νεαρή κατσίκα με μεγάλα όνειρα, έχει μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθεί στους επαγγελματίες και να παίξει roarball – ένα άθλημα υψηλής έντασης, μικτό, με πλήρη επαφή, στο οποίο κυριαρχούν τα γρηγορότερα και πιο άγρια ζώα του κόσμου.
Οι νέοι συμπαίκτες του Will δεν είναι ενθουσιασμένοι που έχουν μια μικρή κατσίκα στην ομάδα τους, αλλά ο Will είναι αποφασισμένος να φέρει επανάσταση στο άθλημα και να αποδείξει μια για πάντα ότι «και τα μικρά ζώα μπορούν να παίξουν μπάλα!»
Δείτε το trailer:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 4 ευρώ
Πηγή: Αγρίνιο: «Goat: Ο δρόμος προς την κορυφή» στον «Άνεσις» το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας



