Βαγγέλης Τσούκας για Αποστόλη Σταφυλά: «Ήσουν ένας άνθρωπος με αυθεντική καρδιά»

Συγκινεί σε ανάρτησή του ο Βαγγέλης Τσούκας, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, για το θάνατο του Αποστόλη Σταφυλά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

Ο Αποστόλης Τσούκας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας.

Σε σχετική ανάρτηση ο κ. Τσούκας αναφέρει:

«Φίλε μου Αποστόλη,

Η θλίψη και ο πόνος είναι αδύνατο να περιγραφούν με λόγια.

Έχασα όχι μόνο έναν σύντροφο στον αγώνα, αλλά και έναν αληθινό φίλο.

Ο δρόμος σου ήταν πάντα γεμάτος σκληρή δουλειά, αγώνα και πίστη στις αξίες που πίστευες και υπηρέτησες με τόση αφοσίωση.

Αυτός ο αγώνας σου για την οικογένειά σου, για τα παιδιά σου, ήταν η δύναμη που σε οδηγούσε καθημερινά, και αυτό το ήξεραν όλοι όσοι σε γνώριζαν.

Δεν ήσουν απλώς ένας σύντροφος στον πολιτικό χώρο, αλλά ένας άνθρωπος με αυθεντική καρδιά και ξεκάθαρη συνείδηση για το τι είναι σωστό.

Μαζί σου φεύγει ένα κομμάτι από την ιστορία μας, αλλά η κληρονομιά σου μένει ζωντανή μέσα από την οικογένεια σου, τους φίλους σου, τους συντρόφους σου.

Θα θυμάμαι πάντα τις κουβέντες μας, τη σιγουριά που είχες για το αύριο, την αφοσίωσή σου στον αγώνα.

Στην Ελένη, τα παιδιά σου, Δημήτρη και Αγλαΐα, θέλω να τους εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν