Στο Μεσολόγγι θα τελεστεί η κηδεία της 42χρονης Ντίνας Τσενικλόγλου, με την οικογένειά της να καλεί, όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της, να κάνουν δωρεά στη «Φλόγα» αντί στεφάνων.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μεσολογγίου, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30.
Ο σύζυγός της, Σταμάτης, με μια ανάρτηση καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της, αντί για στεφάνια, να κάνουν δωρεές στην οργάνωση «Φλόγα».
Σε σχετική ανάρτηση του συζύγου της αναφέρεται:
«Αντί στεφάνων
Στη μνήμη της αγαπημένης μας Ντίνας — συζύγου, μητέρας, συγγενούς και φίλης — επιθυμούμε όσοι θα ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της, αντί στεφάνων, να προσφέρουν ένα ποσό στον Σύλλογο ΦΛΟΓΑ – Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Γι αυτό το σκοπό, στην είσοδο της εκκλησίας θα υπάρχει κουτί συλλογης των χρημάτων.
Εναλλακτικα, μπορείτε να στηρίξετε τη Φλόγα και μέσω της ιστοσελίδας: www.floga.org.gr
Με αυτόν τον τρόπο, η αγάπη, η δύναμη και η καλοσύνη που τη διέκριναν θα συνεχίσουν να φωτίζουν μέσα από την προσφορά».