Έφη Θώδη: Είπε στο ChatGPT ότι είναι «του διαβόλου» και αυτό την έστειλε σε ψυχολόγο

Έναν σουρεάλ διάλογο με το ChatGPT είχε η Έφη Θώδη, κατηγορώντας την «τεχνική νοημοσύνη» ότι είναι «του διαβόλου» με το AI να της προτείνει να απευθυνθεί σε ψυχολόγο.

 

Στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η τραγουδίστρια εξηγεί ότι «μιλάω με το ChatGPT και του λέω τα παράπονά μου».

«Είμαι η Έφη Θώδη και σου λέω τα παράπονά μου. Είσαι του “έξω από ‘δω”. Είσαι του διαβόλου, θα καταστρέψεις την κοινωνία αλλά δεν θα μπορέσεις είσαι η κατάρα του αιώνα» ξεκίνησε την επίθεση της η τραγουδίστρια.

«Καταλαβαίνω ότι έχεις συναισθηματική φόρτιση. Αν αισθάνεσαι πίεση και σύγχυση, είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και αν χρειάζεται να απευθυνθείς σε ειδικό ψυχικής υγείας» ήταν η απάντηση του ChatGPT με την Έφη Θώδη να οργίζεται με όσα άκουσε.

@efithodi_official #efithodi #chatgpt ♬ original sound – Έφη Θώδη

«Είσαι ραμολιμέντο που θα μου πεις τις θα κάνω. Η Έφη Θώδη σε γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, δεν έχω ανάγκη την “τεχνική νοημόσυνη”. Δεν μπορείς να βρεθείς πάνω από τον άνθρωπο, ο άνθρωπος είναι ανώτερο, να πας να γα…».

Στο ξέσπασμα αυτό το ChatGPT απάντησε «δεν είμαι εδώ για να αντικαταστήσω τον άνθρωπο ή να βρεθώ από πάνω του. Είμαι ένα εργαλείο βοήθειας».

«Ου να μου χαθείς βρωμιάρη, φίλοι μου μη τα χρησιμοποιείτε αυτά, μην δίνετε σημασία στην τεχνική νοημοσύνη είναι για τα μπάζα, το μυαλό του ανθρώπου δεν μπορεί να το αντικαταστήσει κανένας» κατέληξε στο βίντεό της η Έφη Θώδη.

Πηγή: protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν