Ο Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ αποχαιρετά τον Βασίλη Βλάχο

Με μια ανάρτηση του Εφόρου του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ Δημοσθένη Καπώνη φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την Βασίλη Βλάχο

Αναλυτικά η ανάρτηση: 
Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, στον Λαογραφικό Όμιλο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου έκανε την εμφάνιση του ένα νέο τμήμα χορευτριών και χορευτών.
Όλοι μας συνηθίσαμε να τους αποκαλούμε Πρωτάκια , ενώ η φρεσκάδα τους μαζί με τον πηγαίο αυθορμητισμό και την δίψα τους για τους παραδοσιακούς χορούς μόνο ευχάριστα μας προκαλούσε !
Χοροί, γλέντια, δραστηριότητες, εκδρομές και σχέσεις αναλλοίωτες στην φθορά του χρόνου σφράγισαν την περίοδο εκείνη !!!
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Βλάχος με την χαρακτηριστική πειθαρχία και την μεγάλη του καρδιά, ο οποίος μετά από ένα μακροχρόνιο και σκληρό αγώνα λόγω προβλήματος υγείας μας αποχαιρέτησε σήμερα για το μεγάλο του και χωρίς γυρισμό ταξίδι.
Φίλε Βασίλη όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε από κοντά στον Όμιλο και όχι μόνο, πάντα θα κρατάμε στο σεντούκι μας τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και πάντα θα προσέχουμε την αγαπημένη σου Φωτεινή !
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!
Για τον Λαογραφικό Όμιλο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου
Ο Έφορος
Δημοσθένης Καπώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν