Με σταθερά βήματα και πλήρη ενίσχυση της χρηματοδότησης, το έργο αναβάθμισης του γηπέδου του Παναιτωλικού έχει μπει στην τελική φάση το 2ο τμήμα της μικρής εξέδρας, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2025, λίγους μήνες πριν τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Τα έργα, τα οποία ξεκίνησαν επισήμως στις 24 Φεβρουαρίου 2025 μετά τη σχετική τροποποίηση της μελέτης και την κατασκευή βάσεων για το άνω διάζωμα, προχωρούν με κανονικό ρυθμό.
Το 2ο τμήμα της μικρής εξέδρας βρίσκεται στη φάση θεμελίωσης-κατασκευής νέων βάσεων και μετάβασης στο ανώτερο διάζωμα, με τις εργασίες να εξελίσσονται βάσει χρονοδιαγράμματος.
Σε συνδυασμό με την αύξηση της χρηματοδότησης και την τεχνική επίβλεψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το έργο αναμένεται να παραδώσει ένα βελτιωμένο και ασφαλές περιβάλλον σε χρόνο-ρεκόρ, πριν την ιστορική επέτειο των 100 χρόνων το Μάρτιο του 2026.
Φωτογραφίες Βαγγέλης Τσάκαλος
Πηγή: Γήπεδο Παναιτωλικού: Στην τελική ευθεία το 2ο τμήμα εξέδρας