Μόνο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα ψηφίζουν για τρεις ώρες (18:00-21:00) την Τετάρτη (2.7.25) για να ταχθούν υπέρ ή κατά του κλεισίματος των καταστημάτων τα Σάββατα ορισμένων από τις επόμενες εβδομάδες του καλοκαιριού.
Η κάλπη θα στηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με παράλληλη διαδικασία την πολυθεματική σύσκεψη μελών του Συλλόγου στην οποία το Δ.Σ. δίνει μεγάλη βαρύτητα. Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, απευθύνθηκε κάλεσμα συμμετοχής.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Κώστας Γιαννόπουλος σημείωσε ότι την ατζέντα της συνάντησης έχουν ουσιαστικά καθορίοσει τα ίδια τα μέλη σε μια διαδικασία – προσπάθεια της Διοίκησης να τα αφουγκραστεί και να κινηθεί στη συνέχεια σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Όπως σημείωσε στόχος είναι η πολυθεματική να λειτουργήσει «σαν ένας κρίκος που θα φέρει πιο κοντά τα μέλη με το Δ.Σ. του Συλλόγου».
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη Τύπου για τη διπλή διαδικασία της Τετάρτης:
Το θερινό πενθήμερο, όπως παρατήρησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου είναι ένα ζήτημα για το οποίο έχουν διατυπωθεί προτάσεις και το αποτέλεσμα της κάλπης θα καθορίσει την τελική απόφαση.
Οι σχετικές προτάσεις και κείμενα που αφορούν τη σύσκεψη θα δημοσιοποιηθούν στο ιστολόγιο του Συλλόγου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αύριο Τρίτη.
Διαβάστε ΕΔΩ πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου και της Οργανωστικής Επιτροπής για την πολυθεματική σύσκεψη της Τετάρτης (2.7.25).