Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απόψε στο Αγρίνιο, με μετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων και στο νοσοκομείο τον έναν οδηγό.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2025, λίγο μετά τις 10:30, στην περιοχή του Πάρκου στο Αγρίνιο, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Λάρνακος και Καραολή.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο δίκυκλα – εκ των οποίων το ένα ανήκε σε υπηρεσία διανομής (delivery) – συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός οδηγού.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Η Τροχαία Αγρινίου εσπευσε στο σημείο και διερευνά τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ καταγράφονται καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων.
Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή: Μετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων στο Αγρίνιο – Στο νοσοκομείο ο ένας οδηγός