Αγρίνιο: Διασωληνωμένος 54χρονος στη ΜΕΘ – Συμμετείχε στις εκδηλώσεις της ΓΕΑ

Ένας 54χρονος άνδρας που συμμετείχε τη Δευτέρα (16.6.25) στην εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου  (ΓΕΑ) νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 54χρονος μέλος χορευτικού τμήματος εμφάνισε συμπτώματα που έμοιζαν με αυτά της επιληψίας γεγονός που προοκάλεσε αναστάτωση στον αύλειο χώρο των Καπναθηκών Παπαστράτου όπου συνέβη το περιστατικό.

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις της ΓΕΑ

Εκεί, ευτυχώς, βρισκόταν ιδιώτης γιατρός που έδωσε της Πρώτες Βοήθειες. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Στη νοσηλευτική μονάδα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν