Το ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας στην εκδήλωση «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» στο Μιλάνο

Το ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας στην εκδήλωση «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» στο Μιλάνο

H Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου, στο κέντρο του Μιλάνου…

Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Το ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας στην εκδήλωση «Γαστρονομικές Διαδρομές στην Ελλάδα» στο Μιλάνο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν