Μέχρι και 20% ακριβότερο φέτος για τους Αιτωλοακαρνάνες το σαρακοστιανό τραπέζι σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η εφημερίδα “Συνείδηση”, αν και όλοι οι επαγγελματίες, όπως αναφέρει η “Συνείδηση” προσπαθούν να απορροφήσουν μέρος των αυξήσεων, διάφορα κατεψυγμένα προϊόντα παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του 20%, τα ψάρια κατά 15% τουλάχιστον και οι λαγάνες κατά 10%….
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σαρακοστιανό τραπέζι: Μέχρι και 20% ακριβότερο φέτος