Σύσκεψη για την γαστρονομική ταυτότητα της Δυτικής Ελλάδας και τη διασύνδεση της παραγωγής με την τοπική επιχειρηματικότητα

Σύσκεψη για την γαστρονομική ταυτότητα της Δυτικής Ελλάδας και τη διασύνδεση της παραγωγής με την τοπική επιχειρηματικότητα

Η ανάδειξη του διατροφικού πλούτου της Δυτικής Ελλάδας μέσω της δημιουργίας συγκεκριμένης «ταυτότητας» και η σύνδεση της τοπικής παραγωγής τροφίμων και ποτών με τον κλάδο της εστίασης και του τουρισμού, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που…

Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σύσκεψη για την γαστρονομική ταυτότητα της Δυτικής Ελλάδας και τη διασύνδεση της παραγωγής με την τοπική επιχειρηματικότητα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν