ΕΦΕΤ: Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι

ΕΦΕΤ: Συστάσεις για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων το καλοκαίρι Συστάσεις και οδηγίες για την προστασία της ασφάλειας των τροφίμων τους καλοκαιρινούς μήνες εξέδωσε ο ΕΦΕΤ. Όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ “η αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων. Κατά τη…

Πηγή: sinidisi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν