Δυτική Ελλάδα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου αυξάνουν την παραγωγή τυριού με την ίδια ποσότητα γάλακτος – Πως λειτουργεί η επαναστατική τεχνολογία

Δυτική Ελλάδα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου αυξάνουν την παραγωγή τυριού με την ίδια ποσότητα γάλακτος – Πως λειτουργεί η επαναστατική τεχνολογία Μια νέα επαναστατική τεχνολογία, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους τυροκόμους να αυξήσουν την ποσότητα του τυριού που παράγουν χρησιμοποιώντας την ίδια ποσότητα γάλακτος, δημιούργησαν δύο φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Ο λόγος για τους τελειόφοιτους της Φαρμακευτικής Σχολής, Δημήτριο-Ιωάννη Κασαρτζιάν και Γεώργιο Καρανάσιο που με τη βοήθεια του συντονιστή καθηγητή, Κωνσταντίνου Πουλά και της…

Πηγή: sinidisi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν